------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ apgauti kodas neribotas visas ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Nors žaidimas yra įdomus, o stilius mielas, turiu žiūrėti skelbimą kiekvieną kartą, kai turiu naują klientą, kitaip jį gausiu kiekvieno raundo viduryje. Tai tikrai erzina.
Šis žaidimas apskritai geras. Tai smagu, sudėtinga ir įdomu. Nors pridėjus tai trunka ne ilgiau kaip minutę. Aš negaliu net peržengti lygio be papildomo pertraukimo.
[3D Platformer] Super Bear Adventure Пригодницькі sqvkMan patinka šis žaidimas, bet atsitinka du keblūs dalykai, pirmas – kad yra DAUG PRIDĖJIMŲ, antra, jis bandė man pridėti, kad neseniai ištryniau, o su vienu neleis man išeiti iš skelbimo, jis tiesiog užrakino mane ten. Uždariau programą, viskas buvo gerai, bet aš manau, kad ši programa gali sutaupyti jūsų duomenis, tiksliai nežinau, tai tik sąmokslo teorija...
Tai iš tikrųjų yra labai smagus žaidimas, jei nepaisysite visų skelbimų, bet jis labai linksmas ir smagus, tai pirmas kartas, kai man smagu su žaidimu pridėti, tai taip įtraukianti, o mechanika tokia sklandi ir atpalaiduojanti, nors ir norėčiau. turėjote daugiau galimybių gaminti maistą, pvz., pridėti savo specialybę ir pan., o gal daugiau mechanikos į gaminimo sistemą arba net pasirinkti, kokį receptą norite gaminti
The Cook - 3D Cooking Game Jocuri obișnuite yroaTai geras laiko praleidimo būdas, beprasmis ir man patinka, norėčiau, kad kiekvienas užsakymas užtruktų ilgiau ar būtų daugiau reikalų ir prašom MAŽIAU PRIEDŲ Jaučiu, kad daugiau laiko praleidžiate žiūrėdami papildymus nei žaisdami, gauni 25-60 sek. pridėkite po kiekvieno TRUMPOS užsakymo Tikėjausi, kad tai padėjo, tai tik mano patirtis, galite turėti visiškai kitokį mąstymą, bet aš rekomenduoju
Šis žaidimas yra mielas, bet manau, kad šis žaidimas buvo labiau skirtas tik užsidirbti papildomų pinigų, o ne pramogauti vartotojus. Suteikia galimybę žiūrėti reklamą ar ne, bet vis tiek persijungia į skelbimą. Jei turite laiko žiūrėti skelbimus, kurie jums nieko neduoda žaidime. Tai tau
The Cook - 3D Cooking Game ミニゲーム oxvIš tikrųjų tai įdomus žaidimas, bet rimtai.... Yra per daug skelbimų!! Ir aš to nekenčiu
( kaip tu gali įdėti reklamą į kiekvieną veiksmą, kurį žaidėjas ketina padaryti. Aš tikrai dėl to nusivylęs.
The Cook - 3D Cooking Game ミニゲーム oxvLabai gerai!!!
Yra daug reklamų!!!galite sudėti ingredientus ant stalo be skelbimų, bet kai eisite į pjaustymo etapą, jis parodys jums skelbimą, kad galėtumėte pamatyti, kaip viskas gerai su pjaustymo faze andnit. kitas skelbimas ir daugumos reklamų, kurių net negalite praleisti, jei norite tiesiog žaisti žaidimą ir neapsikrėsti skelbimais, NEŽAISK ŠIO ŽAIDIMO
Pašalinu šį žaidimą. Jame yra labai daug skelbimų!!! Po kiekvieno lygio arba galbūt tame pačiame žaidime jie turėjo 1 ar 2 skelbimus daugiau sekundžių!!!! Šis žaidimas visiškai bjaurus. Rekomenduoju jo neįdiegti. Tikėjausi, kad tai padėjo. ❤️❤️ ❤️
Vienintelė priežastis, dėl kurios skirčiau tai dviem žvaigždutėmis, yra ta, kad yra tam tikra klaida, kurią reikia pataisyti. Kiekvieną kartą, kai pristatomas prizas, tiesiogine prasme nėra ko spustelėti. Kad galėčiau žaisti toliau, turiu uždaryti programą, tada vėl ją atidaryti. Praradau visą ką tik padarytą pažangą.
Tai tikrai smagus žaidimas, nors šiek tiek erzina, kad kartais nenoromis patiekiate salotas, kuriose yra visas agurkas ar kažkas panašaus, tai taip pat yra juokinga. Be to, kartais, kai klientas nemėgsta agurkų, aš gaminu viską, ką gaminu be agurkų, o po to jie susierzina, nes aš kartu naudoju pomidorą ir bananą ar dar ką nors? Norėčiau sužinoti, kokios yra šios neišsakytos taisyklės, nes taip nutiko ir su kitais pavyzdžiais nei pomidorai ir bananai.
omg, tai toks geras žaidimas, pašalinkite skelbimus ir mėgaukitės
Šis žaidimas skambėjo kaip žaidimas, kuris man labai patiktų ir būtų žaidęs kitus tos pačios įmonės žaidimus, bet jis tiesiog neveikia. Kartą man patiko 4 lygis, bet jis tiesiog sugenda. Bandau kas porą dienų, tikėdamasis sutvarkyti, bet kol kas nieko. Apmaudu, nes noriu žaisti!!
The Cook - 3D Cooking Game ミニゲーム oxvnerealu... per lengva.. Galiu pagaminti mėsos kokteilį ir salotas su gėlių saldainiais ant viršaus ir jiems patiks. Vienintelis būdas tai sujaukti – sudeginti maistą arba permaišyti, ir viskas. man per lengva.
The Cook - 3D Cooking Game ミニゲーム oxvĮprastas mobilusis žaidimas, pilnas skelbimų kas kelis lygius. Nėra garso ir jokio būdo nepavykti, todėl tai tikrai nėra žaidimas. Žaidimas žaidžiamas taip, lyg būtų sukurtas vaikams, tiek dėl pernelyg supaprastinto žaidimo, tiek dėl nuolatinių reklamų, skirtų įspūdingiems vaikams, srauto, kuriuo siekiama eikvoti tėvų pinigus. Siaubinga.
Tiesą sakant, man patinka žaisti. Papildymai erzina ir kiekvieną kartą, kai palieku žaidimą, turiu viską atkurti iš naujo! Ir taip pat kaip aš matau, iš ko žmonės nori, pavyzdžiui, savo kokteilio? Sąrašo nėra nieko.. Turiu atspėti save pagal spalvas ir maistą lėkštėje! Pataisyk žaidimą, bus labai gerai!!!!!!!!
Skiriu jam 3 žvaigždutes, nes iš pradžių tai buvo tikrai geras žaidimas. Visada žaidžiu tokius žaidimus su įjungtu lėktuvo režimu ir tai padeda, kad negaunu skelbimų, bet kažkodėl manau, kad žaidimas buvo atnaujintas ir dabar, kai aš turėčiau, kai prizai kartais nepasirodo
Šis žaidimas yra labai mielas! Man labai patinka grafika ir ji maloni. Vienintelė problema yra ta, kad kas 5 sekundes jaučiuosi taip, lyg mane slegia skelbimai. Žinau, kad jūs turite gauti savo pinigus, tačiau tai tiesiog nelinksma.
Tai pats epiškiausias visų laikų žaidimas!! Ir geriausia, kad jame nėra daug priedų, ir net jei išjungsite „Wi-Fi“, net negausite priedų! Šis žaidimas yra penkių žvaigždučių, nes tai pats geriausias ir nuostabiausias žaidimas, jei galėtumėte atlikti daugiau atnaujinimų, būtų nuostabu!!!!
Karas žaidimas
Prasidėjo gerai, bet paskui greitai pasikartoja, nes šiuo metu kartoju tuos pačius dalykus vėl ir vėl. Nuo paskutinio atnaujinimo ingredientai tiesiog nesikeičia. Pavyzdžiui, kas nutiko mėsai ir panašiai? Turėtumėte tiesiog turėti visas sudedamąsias dalis nuo pat pradžių ir leisti žmonėms eksperimentuoti. Be to, kokia prasmė rinkti pinigus, neturint kam jų išleisti?
Visi šie žaidimai yra šiukšlės, tikrai dėl skelbimų jis atrodo linksmas, bet jis tiesiog pilnas skelbimų, kurių jie trokšta bus like.get premium, žiūrėkite pridėti prie prekės, visi šie žaidimai yra įdomūs, bet tiesiog nustokite pridėti TIEK SKELBIMŲ, gaunu tai, kad galėtumėte užsidirbti pinigų, bet tik keli
Tikrai geras žaidimas ir tikrai rekomenduoju parsisiųsti, bet pasidaro šiek tiek nuobodu, o pažaidęs tik vieną dieną ištryniau, nes nebuvo nei iššūkio, nei veiksmo, o kai ką nors nusipirkau parduotuvės išorei, atidarius ištryniau. programa vėl
Taip, tai buvo puiku, bet tai taip nesąžininga, nes kiekvieną kartą, kai pristatomas prizas, aš negaliu gauti geriausio prizo. Prašome atnaujinti, paverskite pinigus naudingu dalyku. Paverskite turgų virtuvės reikmenų ir ingredientų parduotuvę, pašalinkite brangakmenius ir paverskite pirkėjo aptaisą, ačiū, kad atsakėte
Kaip ir kitos apžvalgos, skelbimų dažnumas visiškai sugadina žaidimą. Kiekvienas žingsnis, naujas klientas, kitoks ingredientas, beveik bet koks „naujas“ grafikas iškviestų 15–30 sekundžių skelbimus. Galų gale neketinate žaisti iš daugybės nereikalingų reklamų. Tikiuosi, kad bus sukurtas žaidimas su panašia koncepcija, bet su geresne žaidimo patirtimi.
Geras žaidimas 😃
Puikus zaidimas. Literatūriškai gaminu bet kokį maistą, bet turiu atkreipti dėmesį į klientų užsakymus.
Man labai patinka šis žaidimas...😍😍❤️ bet yra keletas priežasčių, kodėl nedaviau jam 4 startų. 1-oji priežastis, dėl kurios yra daug skelbimų, prašau sustabdyti jus blogai 😈 skelbimai. kiekviename lygyje yra 3–4 skelbimų. Saugokitės, kad skelbimai yra tada, kai pradedate lygį, viduryje 1–2 kartus ir pabaigoje. 2-oji priežastis, dėl kurios sutrinka kiekviename lygyje, sutrinka 4–6 kartus. BTW jis trikdo viduryje ir pradžioje. Apskritai šis žaidimas yra nuostabus, tai nėra pats blogiausias žaidimas 🎮💕😊👍✨
The Cook - 3D Cooking Game ミニゲーム oxvMan patinka šis žaidimas! Kai pradėjau žaisti, aš jau mėgavausi, man viskas gerai, skelbimai tiesiog erzina, ir norėčiau, kad būtų lyties atranka vyras ar moteris arba neutrali, nes vienintelė lytis ten buvo vyras ir aš negalėjau pakeisti tai apskritai moterims, mano nuomone, šis žaidimas yra nuostabus!!!!
Geriausias žaidimas mano gyvenime
Šis žaidimas taip pat gali būti vadinamas „Ad Watching Simulator“. Nori naujo peilio? Žiūrėti reklamą. Norite naujų stalo įrankių? Žiūrėti reklamą. Norite žaisti neįjungę lėktuvo režimo? ŽIŪRĖTI SKELBIMUS. Tačiau, pripažinsiu, pats žaidimas iš tikrųjų yra gana įdomus. Tiesiog sumažinkite skelbimų skaičių ir iš manęs gausite geresnę apžvalgą.